logo

Solceller i transportsektoren sparer 7,2 mia. træer i Europa

rek

Green Energy gør transporten grøn med solceller 

Hvis du går op i miljøet, så har du garanteret selv overvejet følgende spørgsmål:

“Med den teknologiske udvikling der finder sted omkring os, er der så ikke nogen der kunne lave noget smart, der også gavner klimaet?” 

Og jo, det er der faktisk. I allerhøjeste grad endda. Den norsk-ejede globale tech-virksomhed Green Energy (også kendt under navnet mipv.pro) har udviklet et banebrydende solcelleanlæg, som kan revolutionere transportsektoren – og samtidig gøre en kæmpe forskel for miljøet. 

Green Energy har gjort det til deres mission at udstyre de europæiske busser, lastbiler og varebiler med solcelleanlæg. Og hvilken betydning vil det så gøre for miljøet, tænker den hurtige måske? Green Energy har regnet på tallene – og hold nu fast: 

  • Den potentielle årlige CO2-besparelse kan nå op på ca. 33,2 mio. tons
  • Omregnet svarer det til at plante 7,2 milliarder træer i Europa

7,2 milliarder træer. Det svarer til ca. ét træ for hvert menneske på hele jordkloden.

Med anlægningen af solceller i transportsektoren gør Green Energy den grønne omstilling både håndgribelig og effektiv. Solcelleanlæggene, som er ekstremt fleksible og hurtige at montere, gør det nemt for alle i det offentlige såvel som i erhvervslivet at være en del af den grønne omstilling – uden at gå på kompromi med deres øvrige forretninger og gøremål.  

Branchens bedste – og i fortsat udvikling

Med branchens bedste garanti, og solcelleløsninger, der passer til stort set alle transportmidler, har Green Energy hurtigt gjort sig til en betydelig aktør i Europas grønne omstilling. Hvis den hidtidige vækst fortsætter uændret står Green Energy til at få en massiv betydning for transportsektoren og den grønne omstilling i Europa om ganske få år. Men allerede nu leverer Green Energy kvalitetsløsninger, der distribueres i 41 lande – også uden for Europa. 

Green Energy arbejder med Plug’n’Play-løsninger. Konkret betyder det, at virksomhedens solcelleanlæg på forhånd er udviklede og tilpassede en lang række forskellige køretøjer. Solcellerne er blot 3 mm. tykke, hvilket gør det enkelt at installere dem på alle overflader. Og når de først sidder der, så holder de i mange år. Green Energy giver 25 års garanti med på installerede solcelleanlæg – og ofte kan I bruge dem endnu længere. 

Dermed er det blevet lettere for virksomheder og organisationer end nogensinde før at hoppe med på den grønne bølge. Og I kan også blive en del af omstillingen.

Green Energy står for professionelle løsninger

Green Energy står på mål for sine egne høje standarder. For eksempel er alle virksomhedens løsninger RoHS-certificerede. Konkret betyder det, at du her får elektroniske produkter, der ikke indeholder skadelige elementer eller kemikalier.

Med andre ord er solcellerne fra Green Energy ikke blot miljøvenlige, fordi de trækker elektriciteten ud af de skyfrie himmelstrøg – de er også producerede gennem miljøvenlige processer.

Kombineret med branchens bedste batterier (både når det kommer til performance og holdbarhed) leverer Green Energy komplette solcelleløsninger med branchens laveste CO2-aftryk,

De førende teknikere i virksomheden har alle mere end 20 års erfaring i branchen. Derudover har Green Energy et in-house akademi, hvor teknikere fra hele verden oplæres i det faglige håndværk.

Kort sagt binder Green Energy alle disse faktorer sammen for at sikre, at I får de bedste og mest professionelle løsninger, når solcellerne skal levere strøm til jeres køretøjer.

For Green Energy er visionen klar

7,2 milliarder træer gør en forskel. Og dét vil Green Energy også gøre – ikke bare i det jordnære marked med konkrete produkter, men også ved at vække offentlighedens opmærksomhed.

Gennem sociale medier og virksomhedens hjemmeside når Green Energy ud til 4,5 mio. europæere hver måned med deres vision. Der skal gøres en forskel – og alle kan være med til at trække lidt af læsset. 

Og visionen er ikke bare en, der giver fantastisk god mening.

Det er også en vision, der spreder god energi.

Se tælleren med træer på www.mipv.pro.

Annoncer