logo

Til indflytterfesten: Tips og tricks

kuvert
reklame

Mangler du inspiration til at holde din næste indflytterfest? Så er du landet på den rigtige side. Vi giver dig nemlig tips og tricks til, hvad du kan servere, og vi giver dig tips og tricks til, hvordan du kan pynte festligt op samt meget andet. 

Send fængslende invitationer: Skab interesse hos dine gæster

Du bør starte med at sende flotte og fængslende invitationer ud til dine gæster. En interessant invitation kan være med til at fascinere dine gæster, og hvis invitationen er ekstra god, begynder gæsterne at glæde sig til din fest!

Du kan nemt finde mange forskellige invitationer på internettet, som du kan købe. Du kan også vælge at lave invitationerne selv, men det kræver, at du er en smule kreativ. Tænk også ud af boksen, når du skal sende dine invitationer. Du vil jo ikke have, at de bliver ødelagte i løbet af transporten. Du kan eventuelt vælge at sende invitationerne med boblekuverter fra https://www.alle-konvolutter.dk/.

Pynt festligt op med et tema: Farver og gøjl 

Når du skal holde fest, er der også mange som vælger at pynte op. Du kan pynte op med serpentiner, flag og meget andet. Eller hvad med at lave flotte borddekorationer? Der er mange muligheder!

Over de senere år er det også blevet populært at dekorere ifølge et tema. Nogle holder sig også til bestemte farvetemaer. Dette betyder at de udelukkende dekorerer med bestemte farver såsom eksempelvis lyserøde nuancer eller brune nuancer.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal pynte op, kan du hurtigt finde en helt masse specifikke idéer på internettet. Det er i virkeligheden kun fantasien, som sætter grænser! Du kan også holde en kostumefest, hvor gæsterne skal være udklædt. Dette kan også være inden for et tema såsom 80’erne, kendisser eller noget helt andet.

Server drinks med stil: Mocktails er det nye sort

Når man skal holde fest, skal der også være drinks til! Her har du ligeledes forskellige muligheder. Dog er det meget normalt at servere velkomstdrinks, når man holder en større fest. Det er ligeledes blevet mere og mere populært at servere mocktails, som essentielt er cocktails uden alkohol! Langt de fleste drinks har efterhånden også en opskrift, så den kan laves uden alkohol og stadig smage lige så dejligt.

Drinks bør også pyntes flot. Du kan altid pifte selv den kedeligste drink op med diverse frugter. Du kan eksempelvis nedfryse vindruer, som også kan fungere som isterninger.


Denne artikel er annoncørbetalt og produceret i samarbejde med alle-konvolutter.