logo

10-4 BYGGEMARKED

Online byggemarked med alt til haven, huset og hobby

Besøg Danmarks førende online byggemarked. Her finder du alt, du skal bruge til dit næste byggeprojekt – om det er badeværelset, der trænger til nye fliser, eller en ny bordplade til køkkenbordet. 10-4 byggemarked skiller sig ud fra konkurrenterne med sine vanvittigt lave priser.

10-4 byggemarked - Danmarks førende online byggehandel startede som en familievirksomhed

10-4 byggecenter & tømmerhandel startede tilbage i 1947 som en mindre familievirksomhed i det vestjyske. Her havde man et fokus på lave omkostninger og et billigt udbud af varer i alle kategorier – dog med en hovedvægt på byggemarkeds-varer. Grundlæggende var det, at 10-4 ikke ville ofre penge på reklamer; i stedet var tanken, at kunderne selv måtte finde butikken.

Og fundet, det blev den. Ikke bare af de lokale borgere, men også via omtale af folk, der kom længere væk fra.

I dag er 10-4 byggemarked kommet online, og opdages af alle Danmarks borgere på internettets hovedgade. Sortimentet er også blevet indsnævret, så det i dag er byggematerialer, værktøjer og alt til hus og have, du finder i den online butik.

Men de samme lave priser og den gode service holder endnu.

Årets e-handler “Renovering & byggeri” i 2022

Du behøver ikke at tage vores (eller 10-4’s) ord for det, når vi siger, at 10-4 byggemarked er Danmarks førende online inden for sin branche. Byggemarkedet har nemlig vundet PriceRunners pris som Årets E-handler i 2022 inden for kategorien “Renovering & byggeri”.

Det kræver sin virksomhed at vinde denne pris. Prisen uddeles nemlig på baggrund af tusindvis af kundeanmeldelser og -anbefalinger, samt Mystery Shoppers, der tager ud og vurderer hver enkelt butik på baggrund af faktorer som fragt, service, miljøvenlighed og brugervenlighed.

10-4 er Danmarks online lavpris-byggemarked

10-4 byggemarked er for byggebranchen hvad Netto er for dagligvarehandlen: En butik, hvor værdier som god service og lave priser hænger uløseligt sammen.

10-4 byggemarked er ikke en finpudset butik, der går op i det flotte udseende. Designeren af webshoppen er sparet væk – og det kommer selvfølgelig dig som kunde til fordel, hvis du arbejder på et projekt derhjemme under et stramt budget.

For selvom det nogle gange i butikken er tydeligt at mærke, at der er sparet, så er der to ting, som 10-4 ikke har sparet på: Udvalget og servicen. Og så de lave priser på det hele.

Handler du ind til dit næste byggeprojekt i 10-4 byggemarked, så kan du vide dig sikker på, at du ikke kommer til at betale overpriser. Om det er et skur, der skal rejses, eller om du skal have bygget et orangeri til at sidde blandt dine voksende tomater og agurker i sommertiden, så får du det bare ikke billigere end hos 10-4 byggemarked.

Gør et kup med 10-4 tilbudsavis

Ud over de billige normal-priser finder du også altid masser af gode tilbud blandt udvalget hos 10-4 byggemarked.

I byggemarkedets tilbudsavis finder du præcis hvad du regner med – gode tilbud på materialer og værktøj til byggeprojektet, samt på øvrigt inventar til sæsonen.

Derudover indeholder tilbudsavisen også masser af inspiration til dit næste byggeprojekt derhjemme. Så hvis det kribler i fingrene efter at komme i gang med noget, men kreativiteten svigter dig, så er inspirationen ikke langt væk.

Du kan nemt få et overblik over de aktuelle tilbud i 10-4 byggemarked via deres tilbudsavis her.

Besøg de onlineafdelinger i 10-4 byggemarked

10-4 byggemarked er en spændende landhandel og online byggemarked. Årsagen er simpel: for ud over, at 10-4 sælger alt til dit næste byggeprojekt, så er webshoppen også fyldt op til randen med inventar og produkter, der er handy i en lang række andre sammenhænge.

Herunder giver vi et overblik over de forskellige afdelinger, du finder i 10-4 byggemarked. I byggematerialer finder du alle de ting, du bygger dine projekter ud af.

Træ, mursten og terrassebrædder
Her finder du mange varianter af træ, dampspærre, mursten, tagplader, terrassebrædder af forskellig art, isolering og meget mere.

Laminat, fliser og trægulve
I kategorien med gulve finder du præcist dét skal bruge: Gulve i alle varianter, så som vinyl, laminat, trægulve, fliser og underlag – her bliver du klædt på til hele gulvlægningen.

Værktøj og elværktøj
Her er stort set alt i værktøj og elværktøj finder du alt det, du skal bruge for at give materialerne form og facon i byggeprojektet. Hammer, sav, kiler, limpistoler og svejseværktøj – du finder det hele.

Søm og skruer
Skal der skrues og sømmes, så har 10-4 også et kæmpe udvalg af søm, skruer og beslag der kan bruges professionelt og af gør-det-selv-manden.

Her er hækkeklippere, robotplæneklippere og m.m
Hos 10-4 finder du et stort udvalg af havemaskinerHækkeklippere, græstrimmere, robotplæneklippere, motorsave, osv. der kan være med til at gøre haven maget flottere.

I kategorien Maling
I maling finder du alt det, du skal bruge for at give dine rum og facader nyt liv – både selve malingen, redskaberne, afdækning, spartler og gulvplejemidler.

Fittings, rør og armaturer
I VVS finder du en lang række produkter, fittings og værktøjer til at få styr på rørføringen i hjemmet. Du finder også armaturer til køkken og bad samt radiatorer.

1. klasses arbejdstøj
I beklædning folder der sig ikke blot en palette af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr ud, men også hverdags- og sportsbeklædning til hele familien. Jo, en tur i 10-4 byggecenter kan godt erstatte den efterfølgende tur til tøjbutikken, for her er det hele.

Endelig er der hus, have & fritid, hvor du finder… alt
10-4 byggecenters store kategori indenfor hus, have og fritid, indeholder alt fra el-scootere til slik, symaskiner til bålhytter, hegn til haven til højtalere, outlet – og alt der imellem. Denne kategori er yderst omfattende og der er hele tiden mange fordelagtige tilbud.

Samle kategorien hos 10-4 byggecenter er noget af det, der gør en tur i 10-4 til en oplevelse, der skiller sig ud fra de øvrige byggecentre i Danmark, som du kender dem.

Her finder du byggemarkeds fysiske butikker

Selvom 10-4 byggemarked bryster sig af at være et nemt, online byggemarked, så kan du også sagtens finde deres fysiske butikker – i hvert fald hvis du er bosat i Jylland.

Find de fysiske butikker i:

  • Ringkøbing
  • Varde
  • Ulfborg
  • Viborg
  • Videbæk
  • Aarhus

Se mere og køb online hos 10-4 byggehandel

Salg & kundeservice:

Ringkøbing Tømmerhandel A/S
Enghavevej 17
6950 Ringkøbing

Besøg: www.10-4.dk