logo
Tømrerfirma

Find et tømrerfirma

Oversigt med tømrerfirmaer i nærheden
Professionel og solidt tømrerarbejde fra kælder til tag. Har du brug for en professionel tømrer til at svinge hammer, søm og lægter? Skal du fx. have lagt gulve eller sat vægge op? Have nyt køkken i hjemmet eller terrasse i haven? Så kan du med fordel hyre et professionelt tømrerfirma til opgaven.

Find det bedste og billigste tømrerfirma

Her på siden giver vi dig en oversigt, så du kan finde det bedste og billigste firma til at udføre netop din opgave. Du finder tømrerfirmaer fra alle hjørner og kanter af landet, så du kan vælge en tømrer tæt på dig.

Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at få udført et stykke arbejde af høj kvalitet. Vores mission er at gøre det nemmere, hurtigere og billigere for dig at finde den helt rigtige tømrer til jobbet.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit byggeprojekt!

I hvilken landsdel skal du bruge en tømrer

Dét kan en tømrer hjælpe dig med

Et professionelt tømrerfirma kan hjælpe dig med et hav af ting, både i hus, have og lejlighed. Tømrerfaget har en lang og stolt historie, og det er bestemt ikke gået af mode med tiden. I 2022 har du derfor mange gode muligheder for at få kompetent hjælp til byggeprojektet.

Få hjælp fra tømreren til

  • At bygge dit hus.
  • At bygge til og bygge om.
  • At sætte skillevægge op.
  • At lægge gulve.
  • At sætte lofter op.
  • At sætte vægge op.
  • At montere paneler.
  • At sætte nye køkken op.
  • At lave en ny terrasse.


Der er selvfølgelig mange flere punkter, men her får du en ide om hvad du kan få af hjælp fra en tømrer.

Hvad laver en tømrer?

En tømrer er historisk set en betegnelse for en håndværker, der arbejder med træ. Det fremgår af Den Store Danske. Her beskrives det også, hvordan tømrerfaget er ét af de ældste håndværk i Danmark. Faktisk går faget helt tilbage til middelalderen!

I 1100-tallet begyndte man i høj grad at bygge med sten, fx i forbindelse med kirker, slotte og klostre. Her blev tømrerens arbejde først og fremmest at lave tagkonstruktionen i træ. Den dag i dag laver professionelle tømrerfirmaer stadig rigtig mange grove konstruktioner i træ.

Mere end bare hammer og søm

I dag arbejder tømrerfirmaer stadig med træ og kork. Derudover bruger de professionelt værktøj og maskiner til at få helt styr på opgaverne. Det kan du få stor glæde af i forbindelse med dit større byggeprojekt. Den professionelle tømrer har nemlig langt mere end hammer, søm og lægter i værktøjskassen!

Hvem kan bruge et tømrerfirma?

Både private og virksomheder kan have glæde af at hyre en top-professionel tømrer eller tømrerfirma. Hvis du skal have hjælp med et større eller mindre byggeprojekt i træ, er det tømreren, du skal ringe til. Det gælder, uanset om det drejer sig om skillevægge i kontorlandskabet eller nyt køkken i dit private hjem.

Her på siden kan du danne dig et overblik over tømrerfirmaer og deres priser. På den måde kan du finde det perfekte match for dig. Hos byensbyggemarked.dk mener vi nemlig, at det skal være helt simpelt at gennemskue priser og tilbud – så du kan finde den bedste deal.n