logo
VVS-installatør

Find en lokal VVS-installatør

Store og små opgaver løses af blikkenslagere og VVSere

Står du og har brug for hjælp til dine VVS-installationer i badeværelset, køkkenet eller bryggerset? Her på siden giver vi dig et overblik over, om der er en professionel VVS-installatør i dit område.

Uanset om du søger efter VVS installatør i København eller Karrebæksminde, Aarhus eller Allinge eller et helt andet sted kan du her finde et VVS-firma her, der kan hjælpe dig med at løse dit problem.

Lad den lokale VVS-installatør give et tilbud

Vi gør det let for dig at finde et godt og billigt VVS-firma i nærheden af, hvor du bor. Her kan du hurtigt danne dig et overblik over de professionelle VVS-firmaer og finde ud af, hvad de tilbyder.

Få 3 tilbud på din opgave her – ganske uforpligtende.

Bestil 3 uforpligtende tilbud på din VVS opgave og få hurtig svar. Du modtager 3 tilbud du kan sammenligne og frit vælge imellem.

Hvad laver en VVS-installatør egentligt?

En VVS-installatør er en fagperson inden for VVS-branchen (Vand, Varme, og Sanitet), der besidder ekspertise inden for installation, reparation og vedligeholdelse af VVS-systemer. Deres arbejdsområde er omfattende og spænder over en bred vifte af opgaver.

En VVS-installatør kan hjælpe med installation og reparation af vandforsynings- og kloaksystemer i både private hjem, virksomheder og industrianlæg. De kan også tage sig af opsætning og vedligeholdelse af varmesystemer, herunder radiatorer, gulvvarme og fjernvarme.

Desuden er VVS-installatører specialister i installation af badeværelser og køkkener, herunder VVS-armaturer, brusere, toiletter og vandhaner. De kan tilpasse løsninger efter kundens ønsker og behov.

VVS-installatører er også kompetente inden for energieffektive løsninger, hvilket betyder, at de kan hjælpe med at identificere og implementere systemer, der reducerer energiforbruget og derved sparer penge for kunderne.

Hvad laver et VVS-firma kontra en installatør?

Her følger eksempler på opgaver, et VVS-firma kan hjælpe med:

 • Installation af røranlæg
 • Montering af toiletter,
 • vaske og badekar
 • Tilslutning af varmeanlæg
 • Montering af gasfyr
 • Tilstoppet køkkenvask
 • Problemer med afløb og kloak
 • Defekte radiatorer
 • Installation og reparation af tagrender og nedløb
 • Installation og service af stokerfyr
 • Installation af varmepumpe


Der er altså mange opgaver, der varetages af en VVS-installatør, og også flere end dem, vi har nævnt her. Som hovedregel kan man altså sige, at hvis det drejer sig om installationer, der handler om noget med vand eller varme, er det et VVS-firma, man skal have fat i.

I hvilken landsdel skal du bruge VVS-installatør

Er køkkenvasken eller afløbet stoppet?

Hvis du står med en stoppet køkkenvask, og du selv har prøvet alle de sædvanlige tricks uden held, er det altså VVS-eksperten, der kan hjælpe. På samme måde gælder det, at hvis toilettet ikke vil skylle ud, eller det kniber med trykket i bruseren. Så kan du ringe efter en blikkenslager, som hurtigt og præcist finder frem til det underliggende problem og efterfølgende løser det.

Uanset om man bor i hus eller lejlighed, kan man få problemer med sine VVS-installationer og dermed få brug for en fagperson, der hurtigt kan se, hvordan problemet skal løses. Også i sommerhuset eller kolonihaven kan det være nødvendigt at tilkalde hjælp udefra. Særligt hvis man ikke selv har de fornødne kompetencer til at lukke for vandet, når vinteren nærmer sig eller til at få startet systemet op igen, når det atter er tid at lukke op.

Uanset om der er tale om dit hjem eller din virksomhed, er det guld værd med et VVS-firma, når installationerne ikke fungerer. For både vand, varme og toiletfaciliteter kan vi ikke undvære, og her er det vigtigt med hurtigt udrykning, hvis først der er noget galt. Da kan man ellers risikere vandskader og andre ubehageligheder.

Vælg en professionel, det betaler sig

Hvis man er fiks på fingrene, kan der være opgaver i hjemmet, man selv kan fikse, men i de fleste tilfælde vil den bedste løsning være at tilkalde en professionel, der ved, hvordan en given opgave skal gribes an. Her er der tale om folk, der har både uddannelse og erfaring og altså ikke skal prøve sig frem. De kan hurtigt og effektivt både diagnosticere og løse et problem.

Det kan gå rigtigt galt, hvis man som amatør selv begynder at rode med toilettet eller andre VVS-installationer. Det sidste, man ønsker er at gøre sagen værre, end den allerede er og måske få en vandskade eller andet, der kan blive både dyrt og besværligt at udbedre.

Spar derfor tid og ærgrelser ved at kontakte en professionel, så er du sikker på, at opgaven løses korrekt og på en brøkdel af den tid, du selv skulle have brugt. Så kan du bruge din tid på andre ting og glæde dig over den sikkerhed, du har ved at en fagperson har løst opgaven. Du kan altså føle dig helt tryg. 

Her kan du måske også være heldig med gode råd, tips og tricks til, hvordan du bedst selv vedligeholder dine VVS-installationer. Ofte kræver det nemlig en indsats at holde orden i tingene, så de fungerer optimalt til hver en tid. Det sikrer en længere levetid på produkterne, og så behøver du ikke ringe efter VVS’eren så ofte. 

lavprisvvs