Betingelser, Cookies- & Privatlivspolitik

Gennemsigtighed er vigtig

Information om GDPR-, cookie- og persondatalov­givningen

INTRODUKTION

Når du besøger byensbyggemarked.dk kan der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi ønsker at skabe absolut tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter. Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes

DATABESKYTTELSE

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi er dataansvarlig, og vi sikrer at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: info@byensbyggemarked.dk.

Dette site er hostet hos wpbutler.dk.

OPHAVSRET

Brugsretten til billeder anvendt på byensbyggemarked.dk tilhører enten Zetup Kommunikation eller er venligst udlånt af annoncører og gæstebloggere. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med Zetup kommunikation. Al tekst er udarbejdet af Zetup Kommunikation, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller i sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre.

Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende en mail på info@byensbyggemarked.dk med dine ønsker.

PERSONOPLYSNINGER OG HVAD VI BRUGER DEM TIL, VED BRUG AF KONTAKT­FORMULAREN

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, telefonnummer og e-mail samt eventuelt en besked til os. Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i kontaktformularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Sikring og permanent overvågning af hjemmesiden
For at beskytte og sikre data på vores hjemmeside bruger vores tekniske support tjenester fra udbyderen ManageWP.

GoDaddy.com LLC, 14455 N. Hayden Rd, Ste. 219, Scottsdale, AZ 85260, USA
GoDaddy.com WP Europe, Trg republike 5, 11000 Beograd, Serbien

Vi bruger denne service til at sikre vores data på servere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og dermed sikre en smidig drift af vores onlinetjenester. Inden for ManageWP-tjenesten har vi mulighed for at overvåge vores websteder for fejl, forsøg på angreb udefra og for ydeevne. Tjenesten tæller sidevisningerne. Vi har ingen adgang til IP-adresser eller personlige data. Sikkerhedskopier af websteder og data opbevares sikkert og krypteret på ManageWPs Amazon S3-servere.

Mere om databeskyttelse på ManageWP på: https://managewp.com/privacy Erklæring fra ManageWP på GDPR: https://managewp.com/blog/

Vores tekniske support har indgået en ordrebehandlingsaftale med GoDaddy.com LLC. Vi bruger denne service til at sikre, at denne side kører problemfrit og ser det som en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk.1 i loven om GDPR.

Spærring for uønsket adgang
Vi har inkluderet iThemes Security plugin på denne hjemmeside. Udbyderen er iThemes Media LLC, 1720 South Kelly Avenue Edmond, OK 73013, USA.

iThemes Security bruges til at beskytte vores hjemmeside mod uønsket adgang eller ondsindede cyberangreb. Til dette formål indsamler iThemes Security bl.a. Din IP-adresse, tidspunkt og kilde til loginforsøg og logdata (f.eks. den anvendte browser). iThemes Security er installeret lokalt på vores servere hos Simply.com.

iThemes Security sender IP-adresser på tilbagevendende angribere til en central iThemes-database i USA (Network Brute Force Protection) for at forhindre sådanne angreb i fremtiden.

iThemes Security bruges på grundlag af artikel 6 (1) (f) GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at beskytte sin hjemmeside mod cyberangreb så effektivt som muligt. Hvis der er anmodet om et tilsvarende samtykke, sker behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6 (1) (a) GDPR; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Cookie-samtykke
Vores hjemmeside bruger Cookiebots cookie-samtykketeknologi til at indhente dit samtykke til lagring af visse cookies på din slutenhed og til at dokumentere dette i overensstemmelse med databeskyttelsesforskrifter. Udbyderen af ​​denne teknologi er Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 København, Danmark (herefter “Cookiebot”).

Når du går ind på vores hjemmeside, etableres en forbindelse til Cookiebot-serverne for at få dit samtykke og andre forklaringer på brugen af ​​cookies. Cookiebot gemmer derefter en cookie i din browser for at kunne tildele det samtykke, du har givet eller tilbagekalde det. De data, der indsamles på denne måde, opbevares, indtil du beder os om at slette dem, selv sletter Cookiebot-cookien, eller formålet med at opbevare dataene ikke længere gælder. Obligatoriske lovpligtige opbevaringskrav forbliver upåvirkede.

Cookiebot bruges til at indhente det lovpligtige samtykke til brugen af ​​cookies. Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra c, GDPR.

Cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning for cookie håndtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Oplysningspligt hjemmeside - Persondatapolitik

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

At byensbyggemarked.dk er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
At du er velkommen til at kontakte Zetup kommunikation – Telefon: 7111 3500 – Mail: info@byensbyggemarked.dk
At formålet med behandling af dine personoplysninger er at levere vores varer eller tjenesteydelser til dig og din virksomhed, samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 5 stk. 1 b.
At retsgrundlaget (hjemlen) for at vi behandler dine personoplysninger er dit samtykke jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 a, og/eller den indgåede aftale/kontrakt/bestilling jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b, og/eller lovgivning jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 c, og/eller for at den dataansvarlige, eller en tredjemand, kan forfølge en legitim interesse, (medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis den registrerede er et barn) jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er markedsføring af nye ydelser/produkter.
At Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
Dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og besked
At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og til de for opgaven eventuelt nødvendige samarbejdspartnere.
At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS. Alle vores databehandlere er godkendte i overensstemmelse med EU-kommissionens og databeskyttelsesforordningens krav, hvilket vi på opfordring gerne dokumenterer.
At vi har modtaget personoplysningerne fra dig selv og eventuelt fra offentligt tilgængelige kilder.
At vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning.
At vi ikke anvender personprofilering til at træffe automatiske afgørelser, der i væsentlig grad kan påvirke personens rettigheder og frihedsrettigheder.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har ret til indsigt og berigtigelse, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.
Du har ret til at anmode om sletning, dvs. du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.
Du har ret til begrænsning af behandling, dvs. du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.
Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du har ret til at få overført oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan hente eller få tilsendt oplysningerne.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynet´ vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret, og gøre hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

Zetup Kommunikation
Havnegade 29A st
DK-7100 Vejle
Telefon: 71113500

Mail: info@zetupweb.dk

Denne formular er udarbejdet i samarbejde med GDPR-regler.dk.