logo

Byggemarked Assens

Se listen med byggemarkeder i Assens

Byggemarked og trælast-oversigt

Håndværker eller hobbymand - Her er listen i kategorien:
Byggemarked Assens

Herunder finder du firmaer der har handel med trælast og bygge­produkter i Assens kommune.

jem & fix Assens
Dalvænget 22
5610 Assens
Telefon: 7641 5545

Åbningstider
Man-søn: 8:00 - 19:00
STARK Assens
Søndre Ringvej 25
5610 Assens
Telefon: 6471 3600

Åbningstider:
Man-fre: 6:30 - 17:00
Lørdag: 9:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Annonce

Annonce

Håndværkere og byggemarkeder i Assens

Vi har med byensbyggemarked.dk gjort nemmere at finde et byggemarked i dit lokalområde. Dagligt leverer trælast og byggemarked-virksomheder materialer til professionelle håndværkere og hobbyfolk, der arbejder på projekter i alle størrelser.

Ved at samle en liste over forskellige byggemarkeder og ikke mindst håndværkere i lokalområdet, gør vi det nemmere for både professionelle håndværkere og hobbyfolk at finde det rette sted at købe materialer og udstyr til deres projekter, men også at finde en

Bliv set i dit nærområde

Samtidig er det også vigtigt for byggemarkeder og håndværkere at have en stærk online tilstedeværelse. Dette kan inkludere en profil her på byensbyggemarked.dk og andre digitale platforme, der kan bruges til at nå ud til potentielle kunder og tilbyde rådgivning og ekspertise.

En stærk online tilstedeværelse kan også gøre det nemmere for kunderne at finde det rette byggemarked eller håndværker og give dem tillid til at arbejde med dem.

Jo mere synlige håndværkere og byggemarkeder er, jo større er chancerne for at tiltrække nye kunder og dermed øge indtjeningen.

Mangler din håndværker- eller byggevirksomhed her, med mulighed for at blive set så kontakt Michael via kontakt eller på 7111 3500 for en uforpligtende snak om dine muligheder.