logo

Byggmax Vejle

Lavpris trælast og byggemarked

Tak fordi du besøger
Byggmax Vejle på Byensbyggemarked.dk

Her finder du byggematerialerne til dit projekt

Det kan være svært at finde gode tilbud på byggematerialer og der er mange penge at spare, hvis du køber dine byggematerialer på det rigtige sted. Byggmax Vejle har et stort udvalg af gulve og materialer til din bolig. Her tilbydes et bredt udvalg af byggematerialer til alle former for projekter, det gælder både ude som inde.

Byggmax-butikken i Vejle er en 10.000 kvadratmeter stor og rummelig butik med drive-in. Derved kan indkøb af byggematerialer gøres mere effektivt og let for alle gør-det-selv-folk og professionelle håndværkere. Så det spiller ingen rolle, om du skal i gang med et nyt gulv, bygge en terrasse, eller har brug for belægningssten og stenplader i alle størrelser og former, så finder du det her. 

Her er alle produkter til hus, have og byggeprojekter. Faktisk kan du finde mere end 200 forskellige gulvtyper. Så der skulle være en mulighed for at finde lige præcis det du skal bruge til dit gør-det-selv projekt. 

I butikken kan du finde stort udvalg af forskellige typer materialer, alt lige fra beton, sten, træ, tagpap og isolering, samt produkter indenfor el- og vvs-området og alt er af høj kvalitet. Desuden finder du også et stort udvalg af andre kvalitetsprodukter fra store og små anerkendte brands.

Her matcher de prisen på alt

Hos Byggmax Vejle finder du altid de laveste priser på træ og andre byggematerialer og du handler du altid til en lav pris. Hvis du skulle finde et tilsvarende produkt som du ønsker, hos en konkurrent til en lavere pris matches prisen + 10% i rabat. Det er da en prisgaranti der kan mærkes.

Byggmax ejes af Svensk byggegigant

Byggemarkedet ejes af Skandinaviens førende byggegigant Byggmax. De har meget store planer i Danmark. Planerne omfatter bl.a. at der skal bygges op mod 25 nye Byggmax-butikker i Danmark inden for et par år.

Handel via dit online byggemarked og med levering på din adresse

Det er blevet helt normalt at købe sine byggematerialer over nettet. Det betyder at du kan få stort set alle byggematerialer leveret direkte til døren efter du har købt det på internettet.

Der er mange fordele ved at handle på den måde hos Byggmax byggemarked. For her er altid gode tilbud, der kan leveres hurtigt og nemt.

Snak med butikken om levering af dine byggeprodukter.

Kundeservice og åbningstider

Byggemarkedet har åbent på følgende tidspunkter:

Mandag: 8.00 – 19.00
Tirsdag: 8.00 – 19.00
Onsdag: 8.00 – 19.00
Torsdag: 8.00 – 19.00
Fredag: 8.00 – 19.00

Lørdag: 8.00 – 16.00
Søndag: 9.00 – 16.00

Find byggemarkedet på adressen:

Byggmax Vejle
Stiftsvej 41 A
7100 Vejle

Telefon: 7870 7044

reklame

Annonce: