logo

Dansk Fliserens
professionel fliserens

Fliserens, skumbehandling og imprægnering med 15 års garanti

Tak fordi du besøger Dansk Fliserens profil på Byensbyggemarked.dk

Hos Dansk Fliserens kan du få fliser der ser ud som nye - bestil en gratis prøverens

Trænger dine algeramte fliser til at blive frisket op, så kan en god fliserens gøre underværker. Med en moderne fliserens har du muligheden for at forkæle dine fliser og du sikrer dig samtidig fliser der syner godt og har en længere levetid.

Fliser har som alle andre ting en vis levetid. Det er altid forskelligt fra flise til flise, hvad der er levetiden, men ens for alle slags er, at levetiden forlænges hvis du passer godt på dine fliser. Noget af det der kan være med til at ødelægge gode fliser er alger.

Få en gratis prøverens på den bedste fliserens - før du beslutter dig

Når man har algeramte fliser, er det sjældent noget syn for guderne, men det kan også være farligt at betræde fliser der er algeramte, da de med algebelægningen går hen og bliver glatte. En fliserens går i dybden med at rense dine fliser fri for f.eks. alger og du vil herefter stå med en brugbar og flot flise efterfølgende.

Gratis prøverens er noget som mange benytter sig af, for at vurdere om det er noget der giver mening. Med en prøverens som du ikke skal punge op for, vil du lettere kunne vurdere kvaliteten af det udførte arbejde og du vil samtidig få en god idé om hvordan det vil syne at få behandlet alle fliserne derhjemme.

Er der noget vi godt kan lide, så er det når vi kan sikre os at det vi betaler for, også er pengene værd. Du kan få 15 års garanti på det udførte arbejde og på den måde sikre sig at det er noget der holder i mange år.

Det er langt fra alle virksomheder der tilbyder fliserens der vil være i stand til at give 15 års garanti på arbejdet, da det først og fremmest kræver at man har behandlet fliser i hele perioden, men samtidig også med sikkerhed kan vende tilbage til fliser der stadig står flot og uden flisepest eller andre pletter.

Det kan være dyrt at gøre det hele selv

Når du får foretaget en rengøring af dine fliser, er det vigtigt at man ikke tænker at det er nok og lader fliserne stå helt åbne og klar til at modtage nye angreb. Det som du kan gøre for at sikre dig mod nye angreb, er at imprægnere fliserne efterfølgende, så fliserne bliver lukket i overfladen. 

Når der udføres rensning og imprægnering professionelt, behøver du ikke selv at skaffe udstyr, algerens og lignende remedier. Godt udstyr og den rigtig viden og teknik, er nøglen til at få det bedste og mest holdbare resultat og det kan koste dyrt i både tid og penge, før at du overhovedet får startet. Det giver derfor mening for de fleste at få arbejdet udført af professionelle, men man kan selvfølgelig selv klare arbejdet hvis man er mere til det.

Husk prikken over i'et med din flisebehandling

Få 40% rabat på rensning med levering af fugesand for at komme helt i mål med dit flisearbejde, når du selv kaster dig over opgaven. Med en helt gennemarbejdet fliserensning vil fugesand være som prikken over i’et for dig, for du vil hurtigt opdage at der vil komme mere plads mellem fliserne, når du får fjernet snavs og skidt derfra.

Huller imellem fliserne vil give hurtig adgang til f.eks. ukrudt, så selvom at du sørger for at imprægnere dine fliser efter selve fliserensen og derfor gør det svært for alger og lignende at få grobund, så vil du stadig skulle klare arbejdet med at holde ukrudtet væk.

Som regel har man sikret ukrudtsdug under en flisebelægning, men med fugesand imellem fliserne der ligger tætpakket gøres det endnu svære for ukrudtet at vokse op.

Bestil en gratis prøverens hos
Dansk Fliserens ApS

Salg & kundeservice:

Dansk Fliserens ApS
Helge Nielsens Allé 7B
8723 Løsning

Kundeservice telefon: +45 7877 4800

Besøg: www.danskfliserens.dk

reklame