logo

Davidsen - Online Byggemarked

Trælast og byggemarked til både prof og gør-det-selv’eren

Davidsen webshop: Alt til håndværker-arbejdet i boligen

Hvis størrelsen betyder noget for dig, så skulle du tage at prøve Danmarks største online byggemarked: Davidsen.dk. Her finder du produkter inden for enhver tænkelig bygge-kategori. Mange produkter. Faktisk har Davidsen, sammen med DavidsenShop.dk, mere end 35.000 forskellige produktnumre på de virtuelle hylder.

Herunder giver vi dig et hurtigt overblik over hvad du kan forvente at finde på Davidsens webshop til håndværkerarbejde og praktiske projekter i boligen. Herunder kan du få inspiration til dine næste byggeprojekter.

Hos Davidsen kan du finde alt til håndværkerarbejdet – så længe det relaterer sig til boligen, vel at mærke. Davidsen har også materialer og redskaber til udendørs brug, men det er ikke det, de fokuserer på. Du kan læse mere om Davidsens forskellige webshops længere nede på siden.

Davidsens webshop er både til de private gør-det-selv-projekter, såvel som til erhverv. Davidsen er nemlig leverandør til en ganske betragtelig del af den danske byggebranche – og de bestiller også online.

Vælg mellem 3 leveringsmetoder når du bestiller online på Davidsen.dk

En af de store fordele ved at handle online hos Davidsen er, at du selvfølgelig kan få alle dine bestilte varer leveret direkte til døren. Det gælder både, hvis du blot mangler en enkelt hammer og nogle søm, eller hvis du har bestilt en ny bordsav.

Du skal altså ikke bekymre dig om lån af trailer eller afsættelse af tid til afhentning af varerne.

Faktisk er der 3 forskellige leveringsmetoder hos Davidsens webshop:

 • Dag-til-dag-levering
  Den normale leveringsmetode er dag-til-dag-levering. Her skal du bestille i webshoppen inden kl. 16 for levering næste dag. Dag-til-dag-levering hos Davidsen koster i udgangspunktet 59 kr., men bliver gratis ved større ordrer.
 • Turbo-levering
  Som erhvervskunde kan du bestille turbo-levering gennem Davidsens webshops, og få leveret hele bestillingen på ca. 1 time fra bestillingstidspunktet. Turbo-levering er kun tilgængelig udvalgte steder i landet.
 • Bestil & Hent
  Du kan selvfølgelig også bestille online, og selv tage ned i din lokale Davidsen-butik for at afhente din bestilling. Her vil den være pakket og klar til afhentning, når du kommer.

Disse produktkategorier finder du på Davidsen.dk

Davidsens webshop indeholder tusindvis af produkter fordelt på 9 kategorier. Dem har vi listet herunder.

 • Træ
  Her kan du finde træ som metervarer (u. behandling eller imprægneret træ), terrassebrædder, byggepladser, lister mm.
  > BESØG TRÆ-AFDELINGEN HER

 • Byg
  Her kan du finde døre og vinduer, loft og vægge, gulve, støbeblandinger, sand og grus, isolering, tagsten, facadebeklædning, fliser, VVS-materialer mm.
  > BESØG BYGGEMATERIALER ONLINE

 • El & belysning
  Her kan du finde både indendørs- og udendørs belysning, elartikler, batterier, alarmer, arbejdslys, spots mm.
  > ALT I EL & BELYSNING HER

 • Maling
  Her kan du finde maling (indendørs og udendørs), tapet, væv, malerudstyr, træbeskyttelse, olie, fugeprodukter, kemi, malerværktøj mm.
  > BESØG DAVIDSENs MALERAFDELING

Have- og bolig-kategorien på Davidsens webshop til bolig er begrænset til et mindre udvalg af produkter.

Hvis du gerne vil se Davidsens fulde udvalg af produkter og materialer til udendørs arbejde i haven, så kan du besøge Davidsens have-byggemarked, davidsenshop.dk.

Klub Davidsen: Hvis du vil have ekstra fordele, når du handler

Hvis du er en af de typer, der ikke har noget imod at blive fordelsklub-medlem i øst og vest, så har Davidsens webshop selvfølgelig også en fordelsklub for dig. Den hedder Klub Davidsen.

Det er gratis at blive medlem af Klub Davidsen. Du kan registrere dig i fordelsklubben når du tjekker ud på webshoppen, eller når du handler i en af Davidsens fysiske butikker.
Som medlem af Klub Davidsen får du adgang til flere attraktive fordele:

 1. 10% rabat på tusindvis af produkter
 2. 60 dages udvidet returret
 3. Mulighed for at få kredit på dine køb
 4. Personlige medlemstilbud
 5. Overblik over alle dine ordrer og fakturaer på Davidsen.dk


Du kan også skrive dig op til at blive medlem direkte på deres hjemmeside. Bliv medlem af Klub Davidsen her.

Davidsen vs. Davidsen Shop: Her er forskellen

Davidsens Tømmerhandel A/S arbejder med et lidt finurligt koncept, når det kommer til deres online tilstedeværelse. Davidsen har nemlig valgt at oprette ikke blot én men hele to webshops.

Davidsen.dk er stedet, hvor du kan finde alt i byggematerialer og redskaber til boligen.

Davidsenshop.dk er stedet, du skal ind på for at finde alt i byggematerialer og redskaber til haven.

Præcist hvorfor Davidsen har valgt at arbejde med denne opdeling af deres webshops står uklart. De siger ikke selv forfærdeligt meget om sagen, og der er et betydeligt overlap mellem de produkter, Davidsen tilbyder på begge webshops.

Men nu ved du i det mindste hvad forskellen er.

reklame
billigvvs
BB