Davidsens
Tømmerhandel

Her er alt til haven, værktøj og byggematerialer

Tak fordi du besøger
Davidsens Tømmerhandel profil

Hos Davidsens Tømmerhandel finder du alt til dit byggeprojekt

Hos Davidsens har de et stort udvalg af spændende varer til alle byggeprojekter, samlet ét sted. Når det kribler i fingrene for at komme i gang med byggeprojekter, er det med at gøre det simple simpelt og her undervurderer mange selve indkøbsfasen. Det kan resultere i at man render forvirret rundt mellem de forskellige tømmerhandler og inden man overhovedet har fået startet på projektet.

På Davidsens shop kan du heldigvis klare dine materialeindkøb ét sted, i høj kvalitet og altid billige priser. 

Lad dig inspirere til dine projekter

I det daglige bevæger vi os stort set alle meget rundt på de sociale medier. Nogle vil mene det er skidt for alt og at det kun er en tidslomme, men faktisk finder vi mere inspiration end vi lige regner med, når vi surfer rundt og ser billeder og videoer af andres projekter.

Én idé kan hurtigt blive til et par stykker og det er derfor ofte sådan at man pludselig står med projekter der kræver et bredt udvalg i indkøbskurven og netop her vil Davidsens Tømmerhandel kunne være det oplagte sted at købe hjem til projekterne fordi der er så stort et sortiment indenfor alle område.

Fagfolk står klar til at give råd og vejledning

Som det ligger i navnet er der selvfølgelig mulighed for at købe lige det tømmer du skal bruge til projekterne, men er det f.eks. projekt “udekøkken”, så vil der muligvis også skulle handles lidt grilltilbehør, hyggelige loungemøbler og lignende. Alt til grill og tilbehør kan du købe hos Davidsens og bevæger du dig ind i den fysiske butik og tømmerhandel, står der professionelle folk til at hjælpe og guide dig bedst muligt til hvad du har brug for.

Dette gør det også muligt at bygge og skabe, for personen der slet ikke ejer el-værktøj og egentlig ikke har den nødvendige viden har selv, men som rigtig gerne vil kaste sig ud i at lave noget selv.

De forskellige afdelinger i Davidsens

El og belysning dækker over et stort udvalg af f.eks. lamper, men her finder du også den lille muffe du mangler for at fuldføre lampeopsætningen derhjemme. Måske du er nået til næste niveau med dine evner inden for el og har kastet dig over et projekt med udendørsbelysning og her finder du ligeledes ledninger og rør der er egnet til udendørs opsætning samt udendørslamper i alverdens former og farver.

Har du slet ikke det der ligner en værktøjskasse, er det muligvis ikke så tosset at starte i afdelingen med el-værktøj. Selvom det kan virke skræmmende med batteri- og strømdrevne maskiner, vil det klart være en fordel at anskaffe sig disse til de lidt større projekter, så du ikke kører død i det pga. en sløv fukssvans.

Her hos byggemarkedet finder du alt i brancherne:

  • VVS
  • El
  • Tømrer
  • Bolig
  • Livsstil
  • Have
  • Grill
  • Værktøj
  • Byggematerialer


Ikke nok med at du kan finde alle de nødvendige maskiner, så bliver du også præsenteret for flere mærker og modeller, som gør det muligt for alle at være med på indkøbsturen uanset om du er ude efter en billig skruemaskine eller den lidt dyrere udgave, der kan lidt mere end blot at skrue huller til ravpluks i gipsvæggen.

Hos Davidsen Tømmerhandel kan du bestille og afhente indenfor 3 timer. I deres online shop finder du alt inden for have, grill, el, værktøj og byggematerialer.

Velkommen til byggemarkedet.

Find en Davidsens-butik eller bestil online

Hovedkontor:

Davidsens Tømmerhandel A/S
Trianglen 24
6000 Kolding

Kundeservice telefon: 7877 4800

Find butikker, åbningstider eller køb med bestil og hent på: www.davidsenshop.dk