logo

Få et gratis tagtjek i Næstved
- Bestil en gratis vurdering af taget

En dårlig tilstandsrapport gør hverken et hussalg nemmere, hurtigere eller mere profitabelt. Tværtimod.

For at få en god tilstandsrapport kræver det selvfølgelig et hus, der er i god stand. Og noget af det vigtigste på et hus er selvsagt husets tag. Taget tjener nemlig både som beskyttelse mod vind og vejr, og for en god opvarmningsøkonomi.

Heldgivis kan du nemt undgå anmærkninger på taget i din tilstandsrapport – for mange virksomheder i Danmark er nemlig begyndt at tilbyde gratis vurderinger af taget. Disse vurderinger bliver kaldet “tagtjek”, og en af de store virksomheder herhjemme til at udføre disse er Jydsk Tagteknik.

Bestil et 100% gratis tagtjek i Næstved

Der er mange gode grunde til at få foretaget et gratis tagtjek inden tilstandsrapporten udarbejdes. En af de primære årsager er selvfølgelig, at taget er et meget typisk sted, hvor der opstår såkaldte “K3’ere” – altså, alvorlige skader på huset, der truer selve konstruktionens strukturelle integritet.

Får du en tilstandsrapport fyldt med K3’ere på taget, så bør du få skaderne udbedret, og bestille en ny tilstandsrapport derefter. Men hvis du kommer skaderne på taget i forkøbet, så sparer du selvfølgelig udgifterne til tilstandsrapport nr. 2 – hvilket hurtigt løber op i en 7-8.000 kr. som minimum, når man skal have lavet en tilstandsrapport i Næstved og omegn.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om fordelene ved at få foretaget en gratis vurdering af taget. Du kan selvfølgelig også bare bestille det med det samme ved at trykke på knappen herunder.

Nem installation af lydabsorberende og miljøvenlige loftplader

Troldtekt er en speciel type akustikplade, der adskiller sig fra traditionelle plader ved at kombinere træ og cement. Dette resulterer i en unik betonplade med åndbarhed og lydabsorberende egenskaber.

Troldtekt kan bruges som beklædning på både loft og vægge for at skabe et flot design samt en god akustisk oplevelse.

Troldtekt træbetons mange fordele inkluderer dets evne til at reducere støjniveauer i forskellige miljøer samtidig med dens holdbarhed og æstetiske udseende. Det er også et bæredygtigt materiale, der kan genanvendes eller nedbrydes uden negative konsekvenser for miljøet.

Anvendelsesmulighederne for Troldtekt spænder vidt – det kan bruges i både offentlige bygninger såsom skoler, kontorer eller idrætsfaciliteter samt private hjem eller boliger. Uanset hvor den anvendes vil Troldtekt plader give optimal lydisolering kombineret med et smukt design.

5 fordele ved at få vurderet taget før du får lavet en tilstandsrapport

Der er flere fordele ved at få et gratis tjek af taget udført inden udarbejdelsen af en tilstandsrapport. Herunder har vi lavet et lille, overskueligt overblik over alle fordelene:

 • Du sparer op mod 10.000 kr. for en ny tilstandsrapport, hvis den gamle var dårlig
 • Du får ingen negative anmærkninger på taget i tilstandsrapporten
 • Du giver dine potentielle købere endnu mere lyst til at handle
 • Du sikrer dig, at der er fri passage til alle steder på taget
  Hvis taget har skader eller mangler får du et godt tilbud


Lyder det overbevisende?

Det vigtigste i tilstandsrapporten er taget

Tilstandsrapporten indeholder en vurdering af mange ting på huset – men blandt det allervigtigste i tilstandsrapporten er altså husets tag.

Taget på et hus spiller en kritisk rolle af to årsager. For det første, så beskytter taget resten af huset mod vindens og vejrets kræfter, der ellers ville kunne forårsage store ødelæggelser på huset. Derudover, så holder taget også på husets varme, hvilket sikrer dig en bedre driftsøkonomi – især om vinteren.

Hvis taget indeholder skader, så vil det med andre ord hurtigt blive til en eller flere K3’ere i tilstandsrapporten. Og det er altså noget, der kan få potentielle købere til at vende sig væk fra tanken om at købe.

Med en gratis vurdering af taget får du et lynhurtigt overblik over dit tags tilstand – med de fejl, mangler og skader, der måtte være. Så har du mulighed for at udbedre problemerne inden den byggesagkyndige kommer forbi for at besigtige huset.

Dermed øger du også chancerne for, måske, at komme til at sidde inde med den bedste tilstandsrapport i Næstved. I hvert fald når man kigger på sektionen, der omhandler husets tag.

Dette får du med i en gratis vudering af taget

Med en gratis vurdering fra Jydsk Tagteknik får du flere ting med i pakken, herunder:

 • Et tjek af tagplader
 • Et tjek af samlinger
 • Et tjek af tagrender
 • Et tjek af tagrygning
 • Et tjek af inddækninger
 • Et tjek af isolering


Alle disse tjeks indeholder flere underpunkter – og undersøgelsen af taget foregår både på den indvendige og den udvendige side. Med andre ord kan du være sikker på en komplet og professionel gennemgang af taget.

Det giver dig et fantastisk godt overblik, når gennemgangen er færdig.

Hvis der skulle være noget i vejen med taget – altså, skader eller mangler – så vil Jydsk Tagteknik give dig et godt tilbud på at få disse ting udbedret.

Og selvom du poster penge i denne del kan det hurtigt betale sig i den anden ende. For eksempel sparer du først og fremmest penge på en ekstra tilstandsrapport, da den første, du får lavet, faktisk er ganske fin ift. taget. Derudover vil udbedringer af taget også give ophav til færre K3’ere i tilstandsrapporten, hvilket giver dig plads til at forhandle en bedre pris på huset i en købssituation.

Du skal altså betragte det som en investering frem for en almindelig udgift, hvis du får gjort noget ved husets tag inden et salg.

Få undersøgt taget i dag

Synes du også, at en gratis vurdering af taget på dit hus i Næstved lyder som en god idé? Jydsk Tagteknik, har også en afdeling på Sjælland. Virksomheden er kendt for sit høje serviceniveau, fair priser og sine gode kundeanmeldelser – du kan tjekke dem ud på Trustpilot, hvor de scorer tæt på 4,5 ud af 5 stjerner med flere tusinde anmeldelser.

Få undersøgt taget – bestil et tagtjek i Næstved, og få derefter en bedre tilstandsrapport. Det er win-win-win.