logo

GSV har som Bilsby mere end 50 års erfaring på udlejningsmarkedet og er Danmarks største virksomhed indenfor udlejning af materiel

GSV Materieludlejning A/S er en 100% danskejet virksomhed og er altid på forkant med udviklingen, derfor er de også en partner med mange kompetencer. Selskabet tilbyder alt i skræddersyede totalløsninger indenfor udlejning af materiel. Lige fra de nyeste entreprenørmaskiner til energirigtige skurvogne og pavilloner.

GSV er totalleverandør på alt til byggeprojektet:

– Rullestilladser & arbejdsplatforme
– Lifte & kraner
– Entreprenørmateriel
– Letvogne, skurvogne, moduler samt pavilloner

Virksomheden har store ambitioner på alle områder. Der arbejdes bl.a. strategisk med den grønne omstilling og FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Bilsby og GSV skaber sammen mere plads til mandskab og materiel

I sidste kvartal af 2016 overtog GSV koncernen Bilsby, hvilket styrker GSV på pavillon- og modulområdet, og giver dem en større del af udlejningsmarkedet på landsplan.

GSV har lige som Bilsby +50 års erfaring på udlejningsmarkedet og er Danmarks største virksomhed indenfor udlejning af udstyr og materiel – bl.a. skurvogne, kraner, lifte, entreprenørmaskiner, stilladser og arbejdsplatforme. Det er Kapitalfonden Cata Cap som er ejer af G.S.V. Materieludlejning A/S.

Udover et bredt udvalg af rullestilladser og et bredt liftsortiment udlejer GSV også en række andre byggematerialer. Alt fra store og små gravemaskiner og bulldozere til generatorer og kompressorer, her er alt hvad du behøver for at få arbejdet gjort rigtigt.

Besøg GSV.dk for yderligere information om udlejning af materiel.