logo

IKEA varehus

Her findes næsten alt til dit hjem

Profil af IKEA - find historie, adresser og åbningstider

Få inspiration til dit hjem hos IKEA

IKEA er ikke et traditionelt byggemarked, men en populær kæde af møbel og livsstilsvarehuse. Her har du mulighed for at få inspiration til dine projekter der hjemme.

Ingvar Kamprad grundlagde IKEA i 1943, og siden har forretningen vokset til at blive et af de største møbelselskaber på verdensplan.

IKEA tilbyder et bredt udvalg af produkter, der er designet til at passe ind i ethvert hjem. Fra køkkener og badeværelser til soveværelser og stuer, Ikea har noget for enhver smag. Deres produkter er kendt for at være funktionelle, stilfulde og overkommelige på prisen.

IKEA har også et stort udvalg af tilbehør og dekorationer, der kan hjælpe med at skabe et personligt udseende i dit hjem. Med IKEAs brede udvalg af produkter og inspiration, kan du skabe et hjem, der er unikt og afspejler din egen stil. IKEA har også et stort udvalg af online-ressourcer, der hjælper dig med at planlægge og designe dit hjem. Her kan du inspiration til at skabe et hjem, du vil elske. Der er mange designtools at vælge i mellem.

Ingvar Kamprad og historien bag hans virksomhed

Ingvar Kamprad grundlagde forretningen i 1943, da han var 17 år gammel. Navnet IKEA kommer af forbogstaverne fra Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd og hans første butik åbnede i 1958 i den svenske by Älmhult med salg via postordre. I dag er IKEA et af de største møbelselskaber i verden med over 200.000 ansatte og på verdensplan omsættes der for mere end 45 milliarder Euro.

I mere end 50 år har IKEA inspireret danskerne med et bredt sortiment af veldesignede møbler og boligartikler. Årligt besøger 9,5 millioner danskere IKEAs varehuse, og her arbejder der tæt på 3.000 ansatte.

Ingvar Kamprad har været en stor inspiration for mange, og hans vision om at skabe et hjem, der er funktionelt og stilfuldt, er stadig en del af IKEAs mission.

Design alt fra IKEA køkkenmøbler og badeværelse miljøer

Ønsker du et nyt køkken eller badeværelse, der er designet til at passe ind i dit hjem. Så er IKEAs design selv køkken eller badeværelse noget for dig.

Deres produkter er kendt for at være funktionelle og stilfulde og kan passe ind i selv den mindste lejlighed. Her finder du også et stort udvalg af hverdagsting, som legetøj, pærer, potter og pander, der kan hjælpe med at skabe et personligt udseende i dit hjem.

ikea åbningstider ikea gentofte IKEA varehus

Samle selv møbler

IKEAs møbler er kendetegnet ved, at køberen ofte selv skal samle dem. Dette gør det muligt at sælge billigere produkter, da de ikke skal betale for samling. Alt fra den nye IKEA reol, skab eller sofabord skal du selv samle.

Det spare nemlig plads på lageret, plus det er en fordel når møblerne skal hjem fra butikken til forbrugeren.

IKEA-kataloget glæder mange

Hvert år udgiver IKEA et katalog, der indeholder et stort udvalg af deres produkter. Kataloget er et godt sted at starte, hvis du er på udkig efter en ny lænestol, nye gardiner, ny sofa, puder, glas eller  andre møbler. Kataloget kan også bruges til bare at få inspiration til at designe dit hjem. Det er også her du finder gode tilbud og rabatter.

Så hvis du er på udkig efter nye møbler, tilbehør eller inspiration til at designe dit hjem, så er IKEA kataloget det perfekte sted at starte. 

IKEA til din virksomhed

Hvis du driver en virksomhed, kan du også få glæde af IKEAs produkter til erhverv. Her er et bredt udvalg af kontormøbler, der kan hjælpe med at skabe et professionelt miljø. De har også et stort udvalg af kontorartikler.

IKEA Planning studios

Hvis du har brug for hjælp til at planlægge dit hjem, har IKEA også et Planning Studio, hvor du kan få professionel hjælp til at planlægge og designe dit hjem. Her kan du få hjælp til at vælge de rette møbler og tilbehør, der passer til din stil og dit hjem.

Du finder et IKEA Planning studio på Vesterbro, i Odense og Esbjerg.

IKEA hack

Det sidste nye er IKEA hack. Ingen er i tvivl om at de er kendt for deres kreative og innovative produkter. Og med IKEA hacks kan du give dit hjem et unikt og personligt præg. IKEA hacks er en måde at omdanne IKEAs produkter til noget helt unikt, som passer til din stil og dit hjem.

Ideerne får du i IKEAs egne varehuse, youtube eller dig selv. 

IKEA åbningstider og adresser
på varehuse i Danmark

IKEA har varehuse i flere danske byer, herunder København, Aarhus, Odense og Aalborg. Herunder finder du adresser og IKEA åbningstider.

Adresse
IKEA Gentofte
Nybrovej 2
2820 Gentofte

IKEA åbningstider i Gentofte 
Mandag – Søndag
10.00 – 20.00

Adresse
IKEA Taastrup
Mårkærvej 15
2630 Taastrup

IKEA åbningstider i Taastrup
Mandag – Søndag
10.00 – 21.00

Adresse
IKEA Odense
Ørbækvej 91
5220 Odense

IKEA åbningstider i Odense 
Mandag – Søndag
10.00 – 19.00

Adresse
IKEA Aarhus
Graham Bells Vej 7-11
8200 Aarhus N

IKEA åbningstider i Aarhus 
Mandag – Søndag
10.00 – 20.00

Adresse
IKEA Aalborg
Krebsen 40
9200 Aalborg

IKEA åbningstider i Aalborg 
Mandag – Søndag
10.00 – 19.00

Kontakt kundeservice.

reklame