logo
jem og fix

jem og fix lavpris byggemarked

– et byggemarked med lave priser

jem og fix – en familieejet byggemarkedskæde med lavpris i fokus

Du kender helt sikkert jem og fix lavpris byggemarked som er en kæde der findes hele norden. Kæden har formået at holde priserne i bund ved at fjerne nogle unødige udgifter og bl.a. lade kunderne finde frem til hvad de skal bruge selv.

jem og fix blev etableret tilbage i 1986 og siden da har kæden haft stor succes ved at tænke i at spare hvor der kan spares og handle større partier til bedre priser. På denne måde kan kunderne finde alt lige fra VVS og fittings, til større mdf plader og plasticpotter.

Få det nu fixet!

På trods af den god omtanke i forhold til at spare hvor der kan spares, er der ikke gået ned på det store udvalg der er at finde i selve varesortimentet. Alt i vvs kan du finde i vvs-afdelingen om så du skal bruge 5 forskellige tommer rør. Det gør det hele lidt lettere for den almene dansker der ikke nødvendigvis har en faglig baggrund til at få tingene fixet derhjemme, for når man altid kan finde de ting man skal bruge i rette størrelser, så er det for de fleste personer ingen sag at få det fixet.

Jem og fix forsøger at nå ud til deres kunder med sloganet “Få det nu fixet” og det giver kun mening. Det er nemlig ikke let at finde nogle undskyldninger for ikke at få de små trælse ting i hjemmet fixet, når man har jem og fix i nærheden. Priserne er i bund og der er alt hvad du skal bruge på hylderne i byggemarkedet.

Find de bedste flyttekasser til prisen hos jem og fix lavpris byggemarked

Det er ikke kun personer der skal rode med vvs-arbejde eller bygge store træhuler i haven til børnene. Også de helt almindelige ting som flyttekasser der er et must til en flytning, men som de færreste personer har stående eller skænker en tanke om at anskaffe, er at finde i byggemarkedet og her finder du flyttekasser i flere størrelser og i flere forskellige kvaliteter.

Hvis du allerede har erfaring med en flytning, vil du sikkert vide at det ikke er lige meget hvilken kvalitet dine flyttekasser er af, men det kan samtidig være svært at støve de bedste flyttekasser op til en overskuelig pris og her er jem og fix et rigtig godt bud på hvor du finder de bedste og stadig til lavpris.

Alt til haveelskere og campister

Er du et vaskeægte havemenneske, så er der også en masse at kigge på hos jem og fix lavpris byggemarked. Det kan være alle mulige ting som f.eks. en god skovl eller nogle arbejdshandsker til en god ukrudtsbrænder eller en ny plæneklipper. Haveafdelingen har alt hvad der skal bruges i haven og et godt udvalg af de forskellige ting.

Noget mange har haft stor glæde af at købe hos jem og fix, har bl.a. været stakit til haven med gode, solide beslag i højeste kvalitet. Her kan man nemlig finde mange meter hegn og stakit til meget få penge og det er kun lækkert når det nu ikke er en billig sag at lave have i forvejen.

Blandt de mange haveelskere er der også mange der nyder godt af en udendørshobby, som f.eks. at leve som campist nogle måneder hvert år, men som alle ved er en hobby sjældent billig og man kan hurtigt købe sig fattig i smart campingudstyr hvis man tager forbi de forskellige campingbutikker.

Jem og fix lavpris byggemarked har her alt man står og skal bruge til campingferien men i stedet for at skulle betale i dyre domme finder du det hele til lavprispriserne i stedet.

jem og fix åbningstider og kundeservice

Åbningstider i butikkerne

Mandag 8.00 – 19.00
Tirsdag 8.00 – 19.00
Onsdag 8.00 – 19.00
Torsdag 8.00 – 19.00
Fredag 8.00 – 19.00
Lørdag 8.00 – 19.00
Søndag 8.00 – 19.00

Hovedkontor:

jem & fix
Skomagervej 12
7100 Vejle

Kundeservice telefon: +45 7942 5942

reklame