logo

Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik - få et gratis tag tjek

Danmarks førende tagfirma med mere end 50 års erfaring

I mere end 50 år har Jydsk Tagteknik hjulpet danske husejere med projekter som renovering af tag eller nyt tag, men det er ikke det eneste, virksomheden er specialiseret i. I dag tilbyder tagfirmaet et solidt repertoire af ydelser – og du kan få hjælp til tagmaling, tagrenovering, algebehandling af tag, tagreparationer samt isolering.

Skal du have lagt nyt tag? Bestil et tag tjek eller energitjek i dag hos Jydsk Tagteknik

Som kunde får du en solid og sikker tagløsning, som bliver gennemført både professionelt, kompetent og indenfor de aftalte rammer. Samtidig gør virksomhedens størrelse, at du opnår en konkurrencedygtig pris, som de færreste konkurrenter kan matche.

Du bør derfor vælge Jydsk Tagteknik, hvis du lægger vægt på ordentlighed, kvalitet og et solidt prisniveau, der er til at være med på. Du får kyndig rådgivning omkring både materialer og muligheder så du er sikker på, at du får den tagløsning, som er bedst for dit hus og din pengepung. Når opgaven igangsættes, varetager Jydsk Tagteknik koordineringen fra start til slut.

Bestill et gratis tagtjek eller energitjek hos Jydsk Tagteknik.

Behov for mere viden omkring en kommende tagrenovering eller nyt tag - Tag et gratis tagtjek

Er du i tvivl om, hvad en tagrenovering eller et nyt tag koster? Hos Jydsk Tagteknik kan du få et gratis tagtjek, hvor du får en konsulent ud, som gennemgår taget grundigt. Det er især relevant for dig, som har et tag, der er over 35 år gammelt.

Til tjekket bliver det vurderet, om der er behov for en mindre reparation, en renovering eller en udskiftning.

Sådan vurderer Jydsk Tagteknik dit tag: 

  • Reparation: Udskiftning af revnede eller løse tagsten eller tagplader.
  • Renovering: Reparation, rensning og maling af taget, så det står som nyt.
  • Udskiftning: Du får et tilbud på en ny tagløsning, hvis taget ikke kan repareres.


Bestil et gratis tagtjek hos Jydsk Tagteknik.

Få et gratis hustjek hos Jydsk Tagteknik

Selvom navnet Jydsk Tagteknik primært leder tankerne hen mod tagrenoveringer, er det ikke det eneste, som virksomheden beskæftiger sig med. Hos Jydsk Tagteknik kan du således også få et gratis hustjek. Det giver dig en detaljeret rapport og vurdering af dit hus samt eventuelle fejl og mangler.

Få tjekket følgende:

  • Tag
  • Tagrender
  • Træværk
  • Vinduer og døre
  • Loftisolering
  • Hulmursisolering

Hos Jydsk Tagtenik er der fastprisgaranti

Både renovering og udskiftning af tag er en større investering, som fylder meget hos de fleste husejere. Heldigvis tilbyder Jydsk Tagteknik fastprisgaranti, hvilket betyder, at den pris, du får, er fast. Der kommer ingen ekstra regninger, som ender med at gøre projektet dyrere, end du havde forventet.

Jydsk Tagtekniks konsulenter gennemgår grundigt din bolig, inden du får et tilbud. Det sikrer, at du får den absolut bedste løsning, men også at prisen er estimeret korrekt til at starte med. Samtidig skaber gennemgangen det helt rigtige overblik over opgavens omfang, så den kan blive gennemført hurtigt og effektivt.

Brug for et nyt tag – få et tag tjek først fra et prisvindende tagfirma der dækker hele landet med afdelinger i Hinnerup, Kolding og Greve.

Få prisgaranti på alleprodukter og ydelser. Er medlem af Byg Garanti og Håndværkerenstryghedsgaranti og har Danmarks største referenceliste på tage.

Bestill et gratis tagtjek eller energitjek i dag.

gratis tagtjek

Prisvindende tagfirma

Brug for et nyt tag – få et tag tjek først fra et prisvindende tagfirma der dækker hele landet med afdelinger i Hinnerup, Kolding og Greve.

Virksomheden har været nomineret flere gange til årets tagfirma, hvoraf det er blevet til to sejre.

Få prisgaranti på alleprodukter og ydelser. Virksomheden er medlem af Byg Garanti og Håndværkerenstryghedsgaranti og har Danmarks største referenceliste på tage.

Jydsk Tagteknik kontakt

Jydsk Tagteknik A/S
Marsvej 4
6000 Kolding

Besøg: www.jydsktagteknik.dk

reklame
BB
BB
BB
BB
BB
BB