logo

Få solceller på taget, der bevarer de arkitektoniske linjer

Solceller er en populær og effektiv måde at producere grøn energi på, men mange boligejere er bekymrede for, at solceller på taget kan ødelægge den arkitektoniske integritet af deres bolig. Heldigvis er der nu en løsning til dette problem. Løsningen er Solarroof.pro’s solcellepaneler, som har en høj effektivitet, lang levetid, lav vægt og stor fleksibilitet.

Moderne solcelle-teknologi bevarer bygningens æstetik

Brug CIGS-solceller på dit solcelletag. Med CIGS-teknologien, kan man bevare boligens arkitektoniske linjer, uden de store indgreb på tagets udseende. CIGS-solceller er både fleksible, solide og super lette, hvilket gør dem nemme at installere på de fleste overflader. Dette giver mulighed for at maksimere solenergiindfangning, og samtidig bidrager de til at reducere energiomkostningerne.

CIGS-teknologien er kendt for at have en høj effektivitet og holdbarhed, og bruges i stor stil i transportbranchen på taget af busser, lastbiler campingvogne og autocampere.

Stilrene solceller på taget – simpelt og elegant

CIGS-solceller er en moderne solcelleteknologi, der bruger kobber-indium-gallium-selenid som det aktive materiale til at absorbere solenergi og omdanne det til en elektrisk energi, der kan bruges i dit hjem.

Disse solceller er ultralette og tynde (3 mm), hvilket gør det muligt at montere dem på eksisterende tagoverflader. Panelerne ligger 100 % plant med taget og påvirker dermed ikke de arkitektoniske linjer eller det æstetiske udtryk – men bevarer derimod værdien og arkitekturen af din bolig.

Ekstrem lav vægt og en sensationel lav miljøpåvirkning

De letteste solceller til tag er et banebrydende fremskridt inden for vedvarende energi. Disse innovative cigs solceller er designet med materialer, der er både lette og stærke, hvilket gør dem ideelle til montering på tagflader.

Solarroof.pro’s solceller til tagkonstruktioner er kun 3 mm tykke og vejer kun 2,2 kg. per kvadratmeter, hvilket gør det nemt at bevare bygningens arkitektoniske integritet.

C-Si solceller er væsentligt mere sensitive i forhold til solvinklen sammenlignet med CIGS-celler. I de tilfælde, hvor C-Si solcellerne ligger fladt er effekten omkring 80%. CIGS-celler er naturligvis også påvirket af solvinklen, men de yder stadig 95% når de lægges fladt.

CIGS solcellepaneler er designet til at holde længe med maksimal ydelse. De er designet i Danmark og fremstillet af kvalitetsmaterialer. Panelerne kommer derfor også med en ydelsesgaranti på 25 år, hvilket gør dem til et godt valg som solcelleanlæg.

solceller på taget solarroof

Mange fordele ved CIGS solceller på dit nye solcelletag

En af fordelene ved CIGS-solceller er de kan producere mere strøm med færre paneler, hvilket giver dig mere plads på taget og besparelser på omkostningerne til installation. CIGS-solceller er også mere modstandsdygtige over for høje temperaturer, skyggefulde områder samt vejr og vind. De er designet til at opretholde en høj ydelse, selv når de udsættes for det, til tider voldsomme, danske vejr. Solarroof.pro er garant for lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Få den bedste solcelleteknologi på dit tag

Hvis du er interesseret i at installere solceller på dit tag, men bekymret for at ændre bygningens arkitektoniske linjer, er CIGS-solceller det ideelle valg for dig. Green Energys tagdivision Solarroof.pro kan hjælpe dig med de bedste solceller på markedet. De besvarer også eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Kontakt Green Energy i dag eller få mere information på www.solarroof.pro.

Skriv en besked på deres hjemmeside og beskriv hvad du forventer bruge af solceller på dit “nyt tag-projekt”. Der er hurtig respons.

Annoncer