logo

Find væg til væg tæpper i alle former og farver – mulighed for design selv

reklame

Hvem siger egentlig, at tæpper behøver være firkantede?

WeRug er virksomheden, der har fået den geniale idé at starte et tæppekoncept, hvor det er dig som forbruger der designer dine egne tæpper. Det betyder, at du helt selv kan formgive tæppet, vælge materiale og farve. Lyder det spændende? Så læs med her!

Tæpper efter dit hoved i dit hjem

Tæpper er med til at gøre hjemmet personligt. Et stue-tæppe under spisebordet gør måltiderne mere hyggelige. De rette tæpper til entréen kan få overtøjet til at syne mere eksklusivt. Og med det helt rigtige væg til væg-tæppe i stuen er der ingen der er i tvivl om din stil og smag.

Hos WeRug kan du designe dine egne tæpper, lige efter dit hoved. På den måde bliver dit gulv beklædt med rug-tæpper, som du kan stå 100% indenfor. Du skal ikke gå på kompromis med hverken størrelse, form eller farve.

Besøg WeRug her.

Hvad er WeRug?

  • WeRug er firmaet der står bag den smarte løsning, hvor du kan designe dine egne tæpper.
  • Her kan du helt selv designe tæpperne, så de passer perfekt til de enkelte rum og kroge.
  • Du bestemmer selv formen på tæppet, og du vælger også selv størrelse, farve og materiale.
  • Synes du, det er svært? Der er masser af hjælp at hente på WeRugs hjemmeside.
  • Du kan også få online design-hjælp, hvis du har brug for inputs og idéer.

tæpper

Dråbeformet, mønstret eller klassisk hvidt?

Hvis du er typen, der godt kan lide at have kontrol over, hvordan der ser ud i dit hjem, taler WeRug lige til dig. Her har du fuld kontrol over tæpperne. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit kommende gulvtæppe skal se ud.

Skal det fx være formet som en dråbe? En trekant? En halvmåne? Eller er du mere til en abstrakt form, hvor tæppet ligesom flyder ud under sengen eller spisebordet?

Der er ingen der siger, at dine tæpper skal være mønstrede eller eksperimentale. Du kan også designe et klassisk firkantet tæppe i et blødt, hvidt materiale. Sådan ét er skønt at svinge de bare fødder ud på om morgenen, når man vågner. Det vil være perfekt i det minimalistiske soveværelse.

Dæk gulvet i hvert rum

Når du designer dine egne tæpper, kan du være sikker på, at de passer til de enkelte rum. Tæppet under dit spisebord kan skræddersys efter bordets mål. Og tæpperne til din entré ligger helt perfekt – også selvom rummet er lille og kringlet.

Det er slut med at bekymre sig om, om tæppet nu kan være der, eller om det er stort nok. Det er nemlig lige præcis, som du selv har bestemt!

tæpper

Elsket af influencere

Mange danskere er hooked på WeRug. En del influencere har allerede designet deres egne tæpper og postet billeder af kreationerne. Du er altså bestemt ikke alene, hvis tanken om at designe dit eget gulvtæppe tiltaler dig. Gad vide, om det er fremtidens rugtæpper?

Hos WeRug kan du selv bestemme om det skal være løse, runde eller væg til væg tæpper i eget design. Besøg WeRugs tæppeshop her.

Annoncer