logo

Få et gratis tagtjek i Helsingør
- Bestil en gratis vurdering af taget

Et godt hussalg starter med en god tilstandsrapport. Og hvis du gerne vil sikre dig den bedste tilstandsrapport i Helsingør, så har vi tricket til dig: Få foretaget et gratis tagtjek inden den byggesagkyndige kommer forbi.

Et gratis tagtjek er for dig, der ønsker en komplet rapport over dit tags tilstand. Måske er du i tvivl om hvorvidt det slutter tæt alle steder, om isoleringen trænger til en opfriskning, eller hvor lang levetid, der endnu er i taget. Der er mange virksomheder, der udbyder sådan et gratis tageftersyn – vi plejer at anbefale Jydsk Tagteknik, der er landsdækkende og kendt for sit fremragende serviceniveau.

Og får du lavet et gratis tagtjek i forbindelse med et hussalg – ja, så udgør det altså en fremragende mulighed for at fikse taget i opløbet, undgå K3’ere på taget i tilstandsrapporten og få solgt huset hurtigere. Og til en bedre pris, selvfølgelig.

Her er 5 fordele ved at få tjekket taget før tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten skal gerne gøre det nemmere for dig at få solgt dit hus. Men i nogle tilfælde kan en tilstandsrapport også få potentielle købere til at løbe skrigende bort inden de overhovedet overvejer en handel.

Og her er fejl, skader og K3’ere på taget som regel den helt store synder.

Herunder lister vi 5 fordele ved at få tjekket taget før du får lavet en tilstandsrapport:

 1. Du slipper for at skulle betale tusindvis af kroner for flere tilstandsrapporter
 2. Du får ingen negative anmærkninger på taget i tilstandsrapporten
 3. Dine potentielle købere får endnu mere lyst til at købe huset
 4. Du sikrer dig, at der er fri passage til alle steder på taget
 5. Du får et godt tilbud på stedet, hvis taget har skader


Spørgsmålet er nu: Hvorfor ikke bestille et gratis tagtjek i Helsingør?

Taget er måske det vigtigste i tilstandsrapporten

Taget er blandt de vigtigste dele på huset – hvis da ikke det allervigtigste.

Taget tjener primært to roller for et almindeligt hus: (1) det skærmer for og beskytter mod vind og vejr, og (2) det holder på varmen.

Vi har alle hørt om ødelagte tage, der medfører en lang række ekstra problemer for de bygninger, der lider under det. Et ødelagt tag er nemlig langt mere end det: Fugten, som trænger ind i bygningen fra taget, sætter sig nemlig som råd og svamp i resten af bygningens struktur. Det er ødelæggende for resten af huset, der forfalder hurtigere end det blev bygget (næsten).

Taget holder også på varmen i huset. Hvis taget er dårligt isoleret, så han det stort set ikke betale sig at proppe isolering i husets vægge – for varmen stiger først og fremmest til vejrs. Et ordentligt tag er derfor også med til at sikre en mere bæredygtig bolig – og her tænker vi både på klimaet og økonomisk.

Dette er med i et gratis tagtjek i Helsingør

Når eksempelvis Jydsk Tagteknik giver dig et gratis tagtjek i Helsingør, så er der flere ting, du får med i pakken. Herunder opsummerer vi det vigtigste:

 • Tjek af tagplader
 • Tjek af samlinger
 • Tjek af tagrender
 • Tjek af tagrygning
 • Tjek af inddækninger
 • Tjek af isolering


Undersøgelsen af dit tag inkluderer både en indvending og en udvendig besigtigelse. Du får altså en komplet gennemgang af taget – intet bliver overset.

Når tagtjekket er færdigt, så vil du få mulighed for at takke ja til et godt tilbud om udbedring af de vigtigste ting på taget – hvis det skulle have nogen skader, altså. Hvis der ikke er noget at komme efter, så har du selvfølgelig blot fået en gratis sikkerhed for en tilstandsrapport i Helsingør uden anmærkninger til taget.

Har du brug et tagtjek - få undersøgt taget i dag

Hvis du også synes, at et gratis tagtjek inden den byggesagkyndiges gennemgang af huset lyder som en god idé, så er du ikke den eneste.

Igen vil vi gerne slå et slag for Jydsk Tagteknik, der udmærker sig som en af de bedste danske tagvirksomheder. Det gælder både, når vi taler om deres service, kundetilfredshed og lave priser. De er landsdækkende, og besigtiger også tage i Helsingør.kan hjælpe med et tagtjek i Helsingør.