logo

Byggemarked Als - Sønderborg

Se listen med byggemarkeder på Als

Håndværker eller hobbymand
- Her er listen i kategorien: Byggemarked Als

Herunder finder du firmaer der har handel med trælast og bygge­produkter på Als i Nordborgkommune.

Bygma Als Byggecenter
Nymøllevej 8
6430 Guderup
Telefon: 7445 8590

Åbningstider
Man-fre: 7:00 - 17:00
Lørdag: 9:00 - 13:00
Søndag: Lukket
Davidsens Tømmerhandel A/S Høruphav
Holtvej 1,
6470 Sydals
Telefon: 7441 5224

Åbningstider
Man-fre: 6:30 - 17:30
Lørdag: 8:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Mere info om Davidsens Tømmerhandel

Annonce

Annonce

Håndværkere og byggemarkeder på Als

Vi har med byensbyggemarked.dk gjort nemmere at finde et byggemarked i dit lokalområde. Dagligt leverer trælast og byggemarked-virksomheder materialer til professionelle håndværkere og hobbyfolk, der arbejder på projekter i alle størrelser.

Ved at samle en liste over forskellige byggemarkeder og ikke mindst håndværkere i lokalområdet, gør vi det nemmere for både professionelle håndværkere og hobbyfolk at finde det rette sted at købe materialer og udstyr til deres projekter, men også at finde en

Bliv set i dit nærområde

Samtidig er det også vigtigt for byggemarkeder og håndværkere at have en stærk online tilstedeværelse. Dette kan inkludere en profil her på byensbyggemarked.dk og andre digitale platforme, der kan bruges til at nå ud til potentielle kunder og tilbyde rådgivning og ekspertise.

En stærk online tilstedeværelse kan også gøre det nemmere for kunderne at finde det rette byggemarked eller håndværker og give dem tillid til at arbejde med dem.

Jo mere synlige håndværkere og byggemarkeder er, jo større er chancerne for at tiltrække nye kunder og dermed øge indtjeningen.

Mangler din håndværker- eller byggevirksomhed her, med mulighed for at blive set så kontakt Michael via kontakt eller på 7111 3500 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

billigvvs