logo

Få et uforpligtende besøg af Gardinbussen – med prisgaranti

ann

Få besøg af Gardinbussen - og få styr på gardiner, persienner og lameller i boligen

Indretning af boligen er en vigtig del af dét at personliggøre et hjem. Der er mange faktorer, der skal tages hensyn til i forhold til møbler, men også lyset og vinduespartiet spiller en stor rolle i forhold til indretningen. Gardiner, persienner, lameller, der er mange muligheder indenfor denne kategori. Nogle personer ønsker meget lys om dagen, for andre er det enormt vigtigt, at der er helt mørkt om natten.

Indretning af vinduet kan gøres på mange måder nu til dags. Der findes blandt andet mange typer af gardiner og det kan være svært at finde rundt i de forskellige modeller, og hvorfor man netop skal vælge én frem for en anden. Farver, formål og dét at indretningen af vinduet skal passe til resten af den personlige stil i hjemmet, er Gardinbussen ganske velkendte med. 

Gardinbussen – Stemning til liv og rum

Gardinbussen har mange års erfaring indenfor blandt andet gardiner, men også markiser. Virksomheden er i udvikling og arbejder sammen med førende leverandører af gardiner, samt andet tilbehør. Virksomheden består pt. af 13 dedikerede medarbejdere som alle efterlever at give deres kunder den bedste løsning.

Gardinbussen har tjek på alle de nye trends, så hvad enten du er til den mere klassiske stil eller ønsker nye og moderne gardiner til hjemmet, så står Gardinbussen klar til at hjælpe og rådgive dig.

gardinbussen

Hvorfor bestille et gratis besøg af gardinbussen?

Gardinbus vil gerne gøre det så nemt for kunderne som muligt i forhold til hele processen omkring at vælge de rette gardiner, persienner eller markiser. Dét betyder blandt andet, at du kan booke et uforpligtende møde med Gardinbus, som foregår hjemme ved dig selv.

Det foregår således, at du booker et møde online på deres hjemmeside her – hvorefter uddannet fagfolk fra Gardinbussen kommer til dig og tager en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

Fordelene ved et uforpligtende møde med er blandt andet følgende:

 • Gardinbussen kommer til dig
 • Uforpligtende tilbud
 • Du sparer tid
 • Gratis opmåling
 • Professionel rådgivning
 • Du kan se hele sortimentet under mødet
 • Kommer i hele landet (brofaste øer)
 • Fair pris samt garanti

Hvilke typer gardiner kan anbefales?

Gardinbussen tilbyder mange typer gardiner, så der er mulighed for at vælge lige præcis, hvad der passer til dine præferencer og stil.

Der er også mulig for markiser og følgende typer gardiner:

 • Plisségardiner
 • Bløde gardiner
 • Lamelgardiner
 • Rullegardiner
 • Persienner
 • Foldegardiner
 • El-gardiner

Kontakt Gardinbussen i dag – og få en gardinkonsulent kommer hjem til dig

gardinbussen

Plisségardiner

Denne type gardiner er funktionelle i forhold til at udnytte energien på bedste vis, samt skabe et godt klima indendørs. Plisségardinerne har væv i to lag, som er med til at isolere kulden, men samtidigt at holde varmen ude, når det er sommer.

Bløde gardiner

Denne type gardiner går aldrig af mode og giver masser af stemning i hjemmet. Bløde gardiner fra Gardinbussen kan naturligvis designes ud fra dine ønsker og behov.

Lamelgardiner

Denne type gardiner er både stilet, men samtidigt også enormt praktisk på grund af muligheden for at justere, hvor meget lys der ønskes i rummet. Hos Gardinbussen kan du blandt andet få luksuriøse lamelgardiner der helt sikkert vil passe til dine rum.

Rullegardiner

Rullegardiner giver et meget enkelt og minimalistisk look og så er de endda fantastiske til at gøre rummet mørkt, samt at holde solen ude. Det er naturligvis muligt at vælge rullegardiner i mange forskellige farver hos Gardinbussen.

Foldegardiner

Foldegardiner kaldes også for ’liftgardiner’, som er lavet af stof, som blive oprullet ved vinduet, hvilket er med til at give et ‘blødere’ look. Foldegardiner passer til hele hjemmet og fås også i forskellige typer, lige fra de mere transparente til de mere mørke.

El-gardiner

Moderne teknologi når det er bedst. Hos Gardinbussen kan du få fingrene i de lækre selvkørende gardiner. Det betyder, at du ved hjælp af en fjernbetjening eller app kan styre dine gardiner. 

Markiser

Gardinbussen tilbyder også flere muligheder indenfor markiser og solafskærmning. Markiser kan være særligt nyttige i både forårsmånederne, sommeren og til efteråret, hvor man eksempelvis kan sidde i læ fra en byge eller få skygge fra solen.

Markiserne som tilbydes fra bussen er designet til de skandinaviske vind- og vejrforhold. Hvad der vil passe til boligens indretning og stil i forhold til markisen, kan Gardinbussen være behjælpelige med.

Kontakt Gardinbussen i dag og få prismatch på den billigste pris samt yderligere 5% af prisen.

gardinbussen

Annoncer

BB
BB