logo

Køb eller lej SunSwim scenepodie systemer hos Bjerring

rek

Bjerring er din garant for at kvaliteten på SunSwim scenepodie Systemer er i top

Skal i bruge et godt podie til jeres arrangement eller koncert, så brug et øjeblik på en snak med Berring i Give. Her forhandles en række scenepodie systemer som kan bygges til at passe netop til jeres behov.

SunSwim er et godt valg

Et af Danmarks mest solgte podier er SunSwim Scenepodie system. Bjerring har mere end 40 års erfaring med de forskellige typer scenepodie som Junior, Rapid, Vario, Intergral, Super Rapid podier, som alle er kompatibel med hinanden.

SunSwim systemet kan leveres med faste/stikben – saxpodier – faste installationer og som manuelle eller elektriske hæve/sænke systemer. Her er mulighed for flere typer plader/gulve i podierne som f.eks. letvægtsplader. Til dette system findes der et komplet teater setup.

SunSwim leveres også som specialpodier, tilpasset netop din opgave, uanset om det skal være mobilt, en fast installation, som manuel eller elektrisk hæve sænkegulv.

Scenepodier med Top Lock systemet

Sidste nyt er er Top Lock systemet, hvor podierne låses sammen oppe fra og som derfor er meget nemmere at arbejde med. Top Lock systemet passer til alle podier uanset plade type.

Bjerring-sales har også udlejning

Få det bedste ud af dit arrangement, ved at leje Danmarks bedste Scenepodie system. SunSwim Scenepodie er et meget fleksibelt scene system, og hvor mulighederne for opbygninger er individuelle kan tilpasses det i ønsker. Bjerring udlejer både udendørs og indendørs podier fra SunSwim.

Se mere på hjemmesiden med udlejning af scener.

Den bedste service får du her hos Bjerring

Udover at sælge og udleje scenepodier, er Bjerring også leveringsdygtige i Molton scenetæpper, mobile tribuner til alle formål, professionel auditorie indretning og inventar til auditorier på skoler, institutioner og ligende. Bjerring yder en god service hver gang.
Se flere løsninger omkring teleskoptribuner og mobile tribuner.

___
Kontakt virksomheden
Børge Bjerring
Tykhøjetvej 20, Hal 5
7323 Give
Telefon: +45 77345206
Mail: salg@bjerring-sales.dk

Besøg: www.bjerring-sales.dk

SunSwim Scenepodie Systemer

Annoncer